Artist statement

In mijn teken- en schilderwerk staat de menselijke figuur centraal. Aan de hand van de vormen van de menselijke figuur kom ik tot verschillende resultaten: van geabstraheerde voorstellingen tot abstract werk. Lees verder >

Sinds 1987 woon ik in Rhenen. Mijn studie heb ik gevolgd aan de kunstacademie in Rotterdam.

Exposities

De belangrijkste solo exposities zijn voor mij geweest in Matser in Wageningen, museum Het Rondeel in Rhenen en Kunstgalerij Lenten in Epse in 1995. Ook heb ik werk in opdracht van bedrijven uitgevoerd, onder andere voor Plieger in Zaltbommel, Ziekenhuis De Gelderse Vallei in Ede en Dell Computers in Amsterdam.

Reviews

De Gelderlander: 27 april 2012 | 1 november 2007 | 23 februari 2006

Verkoopadressen

Tekeningen en schilderijen zijn te koop in mijn atelier en bij Lijstenmakerij Ka-Art in Rhenen, op onsitegallery.com en tijdens exposities.

Lijstenmaker

Sinds 2011 werk ik samen met Jan-Rieks de Groot van Lijstenmakerij Ka-Art, met vestigingen in Rhenen en Zeist. Een aantal van mijn schilderijen is in de lijstenmakerij in Rhenen te zien.

Atelier

Mijn atelier is aan huis en gevestigd aan de Anjerlaan 79 in Rhenen. Heb je een vraag over mijn tekeningen en schilderijen, neem dan contact met mij op.

margot kikkert